• Beslissingswedstr
  • Kampioenhuldiging2018
  • Carnaval optocht 2018
  • Huldiging kampioenen
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio

Laatste nieuws

De F1 van de Horst is dit buitenseizoen kampioen geworden!

F1 kampioen okt F1 kampioen okt2020

Afgelopen zaterdag, 10 oktober 2020, speelde de F1 de laatste wedstrijd van dit buitenseizoen tegen ONA F1. Vóór de wedstrijd vonden de meiden het nog best spannend. Nadat ze pukkie, hun mascotte, aan de paal hadden gehangen, het veld naar de zon was verplaatst en ze goed den warmgelopen kon de wedstrijd beginnen.Ondanks dat het heel erg koud was en ze in hun vestjes verder zijn gaan spelen, hebben de meiden goed hun best gedaan. Ondertussen verloor Eva de zool van haar geluksschoenen! Ook heeft iedereen kunnen scoren en is de wedstrijd geëindigd in 11-3 voor De Horst.Na de wedstrijd hebben de meiden, zoals ze het zelf zeggen, feest gevierd en veel snoep gegeten.

Ook was er confetti en kregen ze een kroontje. Daarnaast hebben de meiden nog een medaille en een dolfijn gekregen. Al met al; goed verwend!De meiden vonden het laatste fluitsignaal het leukste moment van de wedstrijd. Ze waren blij dat hun kampioenschap nu echt gevierd kon worden en dat ze lekker veel snoepjes mochten eten. Het doel om iedereen te laten scoren was gelukt!Dit kampioenschap smaakt naar meer en de meiden willen in de zaal weer kampioen worden. (En dat kunnen ze zeker). Ook willen ze Emma bedanken voor de goede coaching en vertellen dat ze het super goed deed en heel lief is. Ook Lisa en Ida worden bedankt voor de goede hulp op de trainingen!

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst