• Huldiging kampioenen
  • Carnaval optocht 2018
  • Beslissingswedstr
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio
  • Kampioenhuldiging2018

Laatste nieuws

Super leuke Pietentraining voor de E1-2-3, F1 en de Welpen!

Pietentraining 2020 5 

Zou Sint met zijn Pieten langskomen? Ze hadden het wel gevraagd, maar ja je weet natuurlijk nooit of het gaat lukken. Want het is een drukke tijd voor de Pieten ! Gelukkig werd er afgelopen dinsdag na ongeveer 15 minuutjes op de deuren geklopt.....hard geklopt, zacht geklopt....En kwamen er 2 Pieten naar binnen gerend. Janne stelt ze graag even aan jullie voor; Circus-Piet staat links en Lange-Piet staat rechts op de foto. Voor alle foto's klik; https://www.dkvdehorst.nl/foto-s/sinterklaas-1/pietentraining-2020-1 . Wat hadden de meiden een leuke uitdaging om aan te gaan! Er was een estafette uitgezet met allerlei handigheidjes die een Piet goed moet kunnen, maar natuurlijk moest er ook nog gescoord worden in de verschillende korven.

Beide Pieten gingen ieder apart in een groepje en iedereen deed goed haar best om met een pakje 'over het dak' te lopen, het pakje in het juiste hokje te gooien en dan ook nog tussendoor te scoren in de verschillende korven. Hilarisch was natuurlijk het stukje als de 2 Pieten tegen elkaar gaan strijden om de winnende plek terwijl de meiden 'hun Piet' gingen aanmoedigen! En wat was het fijn dat ze de zak met kadootjes niet waren vergeten; Een mooie waterfles met Horster logo.Wat meer kan je dan zeggen als; Dank u Sinterklaaaaasje ! Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt !!

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst