• Carnaval optocht 2018
  • Beslissingswedstr
  • Kampioenhuldiging2018
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio
  • Huldiging kampioenen

Laatste nieuws

Geslaagde 'pas'- morgen!

verkoop kleding

Lange lijst met namen en tijd om ieder op een Corona-proof verantwoorde manier, kleding te laten passen. Het ging gelukkig allemaal heel keurig. Handjes ontsmetten bij binnenkomst en dan je maat zoeken en beginnen met passen. Een heleboel nieuwe meisjes mochten voor de eerste keer een trainingspak, wedstrijdrokje, lange witte sokken, voetbalschoentjes en of een sporttas passen, uitzoeken en of bestellen. Hoe leuk is dat? Ook werd er gebruik gemaakt van de mogelijkheid om 2e hands spullen te kopen. Iedereen die thuis nog wat had liggen, had de afgelopen 2 weken de mogelijkheid gekregen om dit in te leveren met een briefje met info van maat en bedrag. Voor een eerste keer is daar best veel gebruik van gemaakt, fijn !

Normaliter wordt er een briefje in het halletje van de kleedkamers gehangen om aan te geven dat je iets wilt verkopen, maar door Corona was dit nu niet mogelijk omdat de kleedkamers niet worden gebruikt. We gaan het nog even evalueren, maar gezien het enthousiasme denken we dit voortaan 1 of 2 keer per jaar te gaan doen. Zodra alles binnen is krijgen jullie weer een berichtje en gaan we het ook weer via een afsprakenlijstje aan jullie uitleveren. Met sportieve groet, Els en Caroline P.

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst