DKV de Horst-Groesbeek  

                 1963-2013.

korfbal de horst boog

 

Jeugdactiviteiten zeer geslaagd ondanks een spatje regen!

De activiteiten begonnen vrijdagavond met een spelintroductie en feestavond. Na het feest bleven de jeugdleden van de Horst "slapen" om vervolgens 8.00 uur op de zaterdagmorgen aan een ontbijt te beginnen. Vooraf werd door de voorzitter, Jan Hoogstraten en mede-organisator Caroline Piepenbrock, stil gestaan bij het ontstaan en de ontwikkeling van 50 jaar DKV de Horst. Uniek was de uitnodiging van de vier oprichtsters van destijds:1963. Een woord van dank, een liedje en een cadeau was de blijk van waardering. De dag werd voortgezet met prachtige en goed georganiseerde spelactiviteiten en korfbalwedstrijden. Laat in de middag de prijzenuitreiking en een optreden van een van de jongste leden als afsluiting. Een zeer geslaagde en fantastische dag! "Kei leuk", was de reactie van de jeugdleden.

 

Gezellige feestavond mooie afsluiting van gradioos leuk weekend

 

De feestavond voor de oudere leden en de A-speelsters was erg gezellig. Vanaf minuut 1 zat de stemming er direct in. Voorzitter Jan Hoogstraten had nog een verassing voor Diny Wijnhoven. Diny, 47 jaar spelend/actief lid, werd benoemd tot ere-lid van DKV de Horst i.v.m.haar gewelidige staat van dienst voor de korfbalvereniging. Diny GEFELICITEERD!. Later op de avond gaf Aarm Snuutje  ‘acte de présence’ met een spetterend optreden onder begeleiding van DJ Lars.

We kunnen met zijn allen terug kijken op een zeer geslaagd weekend 50 jaar DKV de Horst. De complimenten aan de organisatie en allen die hieraan hebben meegewerkt.

 

Foto's van het jubileum vindt je in het fotoboek op deze site onder MEDIA.