De Horst start met winst tegen Bladella

Na een goede seizoensstart buiten stond  vandaag de eerste binnen competitie wedstrijd tegen Bladella op het programma. Vanaf het eerste fluit signaal waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Bladella kwam op een 1-3 voorsprong maar de Horst wist de stand gelijk te trekken. Met de rust stond er een voorsprong van 8-5 voor de Horst op het score bord.

 

 

Het hoge tempo van de eerste helft werd doorgetrokken in de tweede helft. De Horst wist de voorsprong te behouden door goed verdedigend werk en samenspel. De eindstand werd 12-10 voor de Horst. Volgende staat een uitwedstrijd tegen Rooi op het programma. 


Overige verslagen weekend:


 

Wedstrijdverslag 14-11-2015, De Horst E1 tegen SVO E2.

 

Zaterdag middag om 13:15 moesten we deze wedstrijd spelen

 

in sporthal Heuvelland in Groesbeek. In ons team zitten 7 meisjes Mila, Femke, Lois, Else, Emma, Janne ,en ik: Marit . De leidsters zijn Rianne en Sammy-Jo. De scheidsrechter was Caroline. De eerste helft waren we even sterk toen bleef het 0-0. De tweede helft gingen we steeds beter spelen. We hebben een strafworp en een opgooibal gehad. In de wedstrijd botste ik ook nog een keer tegen Femke aan en kreeg ik een bloedneus maar heb daarna weer gewoon verder gespeeld. De laatste tien seconden mocht de tegenpartij nog een strafworp maken maar gelukkig ging die er niet in! De eindstand werd dus 3-0 voor de Horst.

 

En Else heeft een doelpunt gemaakt en Femke twee. Het was een leuke wedstrijd.