Jeugd 

Korfbal is een populaire, snel groeiende, dynamische teamsport. Het aantal jeugdleden bij onze vereniging stijgt nog steeds. Logisch, want korfbal is zowel landelijk als regionaal in beweging. Korfbal is hot!

Voor de F-jeugd tot en met de B-jeugd ligt er een jeugdplan klaar, waarin de ontwikkeling van de speelster binnen het korfbalspel is gewaarborgd. Zowel de ontwikkeling in de technische, motorische, balvaardige, als de sociaalvaardige aspecten komen aan bod tijdens de trainingen en wedstrijden. Als korfbalster speel je zowel in een in een veld- en een zaalcompetitie.

In de A-jeugd gaan we je voorbereiden naar een volwassen clublid. De club gaat je vragen om mee te gaan doen om de boel draaiende te houden. Je vindt het misschien leuk om een groepje kleintjes te gaan trainen/coachen. Of misschien ben je wel een geboren scheidsrechter. De club vraagt je om mee te denken wat jijzelf voor de club zou kunnen betekenen. Kijk wat je talenten zijn en maak ze waar!

De vereniging leeft en er is meer te doen dan korfballen alleen. De activiteitencommissie van De Horst organiseert door het gehele jaar activiteiten. Zo viert de jeugd altijd Sinterklaas, is er een carnavalstoernooi, spelen onze jeugdteams mee aan het SPES-toernooi, de jaarlijkse afsluiting en gaan we elke twee jaar met de jeugd op korfbalkamp. Dat laatste is een spetterende belevenis om naar uit te zien!

Ben je nieuwsgierig geworden wat er bij De Horst te beleven valt? Je bent van harte welkom om te kijken of De Horst misschien ook wel iets voor jou is!

Sluit eens aan bij een training of ga met een vriendinnetje mee, dat al korfbalt. Als je echt lid wilt worden, kijk dan eens bij 'lid worden'. Je bent van harte welkom om te kijken of De Horst misschien ook wel iets voor jou is!